Turski Jokić "uništio" Vembanjamu: Francuz nije znao šta ga je snašlo u rekordnoj noći rivala

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

A tek je počeo...

Košarkaši Hjuston Roketsa savladali su ekipu San Antonio Sparsa ubedljivim rezultatom 114:101 nakon 48 minuta košarke, a meč je obeležio duel centara.

Naime, od ulaska Viktora Vembanjame u NBA ligu prestiž igrača na toj poziciji je da se pokažu protiv najvećeg talenta najkvalitetnije lige na svetu i zabeleže dobre brojke.

Alperen Šengun (21) je uspeo da postigne to, te je upisao rekord karijere sa 45 poena, 16 skokova, tri asistencije i pet ukradenih lopti. Vembi, sa druge strane, nije bio toliko raspoložen, pa je ubacio tek 10 poena uz 11 skokova, ali je zato podelio sedam blokada i tako nastavio da radi ono u čemu je među najboljima u ligi.

Bejbi Jokić nije bio jedini raspoloženi u svom timu, Grin je ubacio 23 poena, Vanvlit 21 i 10 asistencija, a dvocifren je bio i Vitmor sa 19 poena.

Ovo, ipak, nije bila borba liderskih timova, pošto je ekipa Roketsa trenutno na 12. mestu na Zapadu sa 27 pobeda i 34 poraza, dok su Sparsi poslednji sa 13 pobeda i 49 poraza.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Jović za Telegraf o Olimpijskim igrama, da li je pričao s Jokićem za Pariz, Džimiju Batleru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA