Zvezdan Mitrović u ABA ligi: Cedevita Olimpija zainteresovana za usluge crnogorskog trenera?

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ovo bi mogao da bude odličan početak novog projekta

Crnogorski stručnjak Zvezdan Mitrović je nakon otkaza u Galatasaraju do danas slobodan agent i u potrazi je za novom okolinom, a kako deluje, to bi sada moglo i da se promeni.

Naime, kako Meridian Sport nezvanično saznaje, Cedevita Olimpija je zainteresovana za usluge ovog iskusnog stručnjaka, nakon otkaza Pjaniđaniju.

Tim, koji svoje mečeve igra u Ljubljani, iza sebe ima izrazito lošu sezonu i potrebno im je da nađu izlaz iz postojeće situacije, a za tako nešto potrebno je izgraditi sistem, za šta je Mitrović odlična opcija.

Do sada je vodio veliki broj timova od 1992. godine kada je počeo karijeru u Pikadiliju. Vodio je Budućnost, Himik, Budiveljnik, Monako, selekciju Crne Gore, Asvel i Galatasaraj.

Kao trener je uspeo da osvoji nekoliko veoma respektabilnih nagrada, a najviše se ističe ona 2021. godine, kada je sa Monakom uspeo a se plasira u Evroligu, gde se tim iz kneževine i dan danas nalazi.

(Telegraf.rs)

Video: "Vratio sam se u svoju zemlju, video porodicu...": Kaboklo otkrio što mu je prijala pauza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA