Vreme čitanja: oko 1 min.

Prve reči Paspalja o problemu sa srcem i operaciji: “Mnogi ste bili zabrinuti, nisam hteo da vas ostavim same”

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na sreću, sve se završilo onako kako treba

  • 0
Žarko Paspalj, ABA liga Printskrin: Youtube / ABA Liga j.t.d

Prošlo je dve nedelje otkako je čitava košarkaška javnost u Srbiji, ali i šire ostala zabrinuta zbog vesti da je Žarko Paspalj primeljn u bolnicu zbog problema sa srcem, zbog kojih je morao da bude i operisan. Na sreću, operacija je brzo odrađena, a legendarni košarkaš je ostao van životne opasnosti.

Nekoliko dana nakon operacija, Žarko Paspalj je i izašao iz bolnice, odnosno, pušten je na kućno lečenje, dok se nedugo zatim i vratio na svoje obaveze sa ABA ligom, gde je snimio i treću epizodu podkasta "ABA Liga talks".

On je na početku ove epizode imao i kratko obraćanje svima, gde je objasnio šta mu je dalo snagu da se izvuče, naravno, kroz osmeh.

- Mnogi su bili zabrinuti, sada je sve u redu - upitao ga je Edin Avdić koji i vodi podkast, a Žarko je to dočekao sa osmehom i spremnim odgovorom.

- Nisam hteo da vas ostavim same, to mi je bilo jedino u glavi kad mi je bilo onako... Ali rekoh, ja ne mogu, moram da prebrodim i da krenemo dalje - kroz osmeh je pričao Paspalj, očigledno pokazavši da mu je sada mnogo bolje.

(Telegraf.rs)

Video: Greg Popovič dobio mural u Beogradu: Ideja krenula od legende srpske košarke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA