Šarenac se izvinio Grobarima: "Ovo nema veze sa Zvezdom i Partizanom, ispraviću sve u sledećem prenosu"

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 47

Uvideo je grešku i obećao je da će se iskupiti za nju

Poznati srpski komentator, proslavljen po komentarisanju košarkaških prenosa reprezentacije Srbije, Slobodan Šarenac je nakon gafa odlučio da se javno izvini Grobarima.

Navijači Partizana su mu nakon prenosa meča Srbija - Finska zamerili što je napravio nenamernu grešku i titulu prvaka Evrope pogrešno nazvao.

Naime, on je u prenosu Partizanovu titulu prvaka Evrope nazvao "FIBA Kup evropskih šampiona", međutim taj naziv je titula nosila od 1958. do 1991. godine.

Partizan je titulu uzeo 1992. godine, kada je trofej dobio novi naziv "FIBA Evroliga". Ime se menjalo još dva puta, prvo je promenjeno u "FIBA Suproliga" od 2000. do 2001, nakon čega je dobio konačni naziv "Evroliga".

Povodom toga se oglasio Šarenac, koji je obećao da će to u prvom sledećem prenosu ispraviti.

- Prigovori što sam pogrešio i rekao da je KK Partizan 1992 osvojio KEŠ, a ne Evroligu, svi usvojeni. Moja greška!!! Nenamerno. Ispravka ide u sledećem prenosu koji budem radio. Nisam ni znao da se oko toga vodi rasprava ovih dana. I opet- nema veze sa PAR-CZV, već moja greška - napisao je na svom "X" nalogu Slobodan.

Sledeći meč reprezentacija Srbije igra u ponedeljak 26. februara, protiv selekcije Gruzije, a prenos meča je od 18 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Pešić o igranju Jokića za reprezentaciju: "Ako nije spreman, neka ne igra! Ali, nadam se da hoće.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vratiće se rode

    24. februar 2024 | 11:19

    Titula prvaka evrope je TITULA PRVAKA EVROPE , bez obzira kakve ona nazive nosi iz nekih ne baš košarkaških i fudbalskih razloga. Partizan jeste bio prvak Evrope u Košarci, Zvezda jeste bila prvak Evrope u Fudbalu i tačka

  • majda

    24. februar 2024 | 11:24

    jos jedan u sluzbi rezimskog rezanja na instituciu kako bi pravili promociju malom nebitnom albanskom klubu u srbiji ga zovu fmp..al dzaba vam trud rusioci..zna se ko je ko a ko niko i nista..vama je cast da ste male komsije velikog PARTIZANA

  • Majstor

    24. februar 2024 | 11:15

    Šarenac Slobodan jedan je od nas! ❤️🤍💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA