Srpski centar nije sa ove planete! Jokić je ovom asistencijom Amerikance ponovo ostavio u čudu

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Imao je posle još jedan fenomenalan potez...

Videli smo mnogo sjajnih individualnih partija na dvanaest susreta NBAlige tokom noći, međutim jedan čovek je obeležio sve duele i tako ostavio u senci svoje kolege. Nikola Jokić je 121. tripl-dablom u karijeri srušio Vašington 130:110.

Bez promašaja iz igre (10/10) i sa 21 poenom, 19 skokova i 15 asistencija Džoker je postao tek treći igrač u istoriji koji je protiv svakog tima upisao dvocifren skor u tri kategorije (doduše fali mu takav učinak samo protiv Nagetsa) i tim tako pogurao u borbi na Zapadu.

Prvo poluvreme već je moglo da mu donese takav učinak pošto mu je falila samo jedna asistencija pred pauzu, međutim i one koje su do tada viđene ostavile su sve ljude u "Bol Areni" i kraj malih ekrana bez reči.

Aron Gordon je po navici profitirao vizijom svog saigrača, pa je već u prvoj deonici viđen pravi tačdaun pas.

Uhvatio je Nikola defanzivni skok, samo je krajičkom oka bacio pogled napred gde je već utrčavao nejgov saigrač, a potom mu je preko ramne bacio loptu u "trepavicu" za zakucavanje!

I nije bilo to sve! I iz prekida je Jokić upisao pas vredan priče, opet za Gordona.

Ni ovog puta defamnziva Vizardsa to nije očekivala, ali nisu mogli ništa drugo osim da posmatraju kako Aron prikucava u njihov koš.

(Telegraf.rs)

Video: Telegraf pitao Jokića da li prati Partizan i Zvezdu: Evo šta je Nikola odgovorio na NBA Ol-staru!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    23. februar 2024 | 09:27

    Ja,lično više cenim asistencije nego pogotke...to puno govori o ljudskoj veličini,bez trunke sujete i samoživosti...nije kao neki naši,bivši sportisti koji loptu nikome dodavali nisu...živ i zdrav ti nama bio 100 godina!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA