Bivši trener Zvezde posle moždanog udara i operacije ne može da vodi klub: Zeman više nije trener Peskare

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Zemanu sledi period oporavka

Nekadašnji trener Crvene zvezde Zdenjek Zeman operisan je u Italiji posle nedavnog moždanog udara koji je imao, a zbog zdravstvenih problema nije više u mogućnosti da vodi klub. 

Tako, Peskara se oglasila zvaničnim saopštenjem i oprostila od, sada već bivšeg, trenera.

- Posle formalnog podnošenja ostavke, Zdenjak Zeman danas je napustio stručni štab prvog tima belo-plavih. Šaljemo veliki zagrljaj, Mister - napisala je Peskara na društvenim mrežama.

Na njegovo mesto na klupi kluba će doći Đovani Bukaro, koji je do sada obavljao ulogu pomoćnika, uz podršku Diega Labrićiosa u ulozi pomoćnog trenera.

Da podsetimo, Zeman je još u decembru imao kratki moždani udar, odnosno ishemijski napad, da bi u međuvremenu morao da ode na nova testiraja pre nego što usledi operacija karotidne endarterektomije. Najverovatnje u ponedeljak, pišu mediji u Italiji.

Zeman je, inače, na Marakani bio 2008. godine, ali je Zvezdu napustio posle samo pet mečeva. Razlog su bili katastrofalni rezultati, ispadanje u Evropi i činjenica da crveno-beli nisu dali gol na tri uzastopne utakmice.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA