"Dušmani hoće da nas unište...": Fešta u Zvezdinom busu posle osvajanja Kupa, zapevali i čuvenu pesmu Luisa

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Imali su razlog za slavlje

Košarkaši Crvene zvezde su uspeli da slave protiv Partizana u finalu Kupa Radivoja Koraća sa 85:79, čime su i po četvrti put uzastopno došli do trofeja koji nosi naziv "Žućkova levica", a to su i te kako umeli da proslave.

Odmah posle utakmice, Miloš Teodosić inače i MVP ovog finala je rekao da nemaju kad da slave, s obzirom na to da će u Beograd stići ujutru oko pet, međutim, to nije sprečilo njegove saigrače da naprave feštu u autobusu.

Sve je zabeleženo putem "lajva" koji je snimao Nemanja Nedović sa saigračima, a u autobusu su se orile pesme, među kojima i čuveni hit Luisa - Slike u oku.

Samo su ovoga puta igrači Zvezde prepevali taj hit u vidu navijačke pesme, a kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu u nastavku teksta.

- Dušmani hoće da nas unište i da te prodaju, ali to neće poći za rukom jer oni ne znaju... Na severu svi tvoji sinovi, Zvezdo bez tebe ne mogu živeti... - idu reči ove pesme.

(Telegraf.rs)

Video: Arijan Lakić o Željku Obradoviću i Partizanu: "Neverovatno je šta sam naučio samo za mesec dana"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZ

    18. februar 2024 | 09:03

    Gledajte grobarčići kako se slavi,bez vređanja ,nema uvreda,bez pogrdnog pevanja o suparničkom klubu kao što vaši igrači to sve r ade,uvek smo bili gospoda za vas miševi jedni,učite se

  • Majstor

    18. februar 2024 | 08:26

    Crveno bela porodica. ❤️Nismo isti!!!

  • Zvele

    18. februar 2024 | 08:50

    Bravo momci naklon do posa 😭🤣😭🤣😭♥️💪♥️💪♥️💪♥️💪♥️🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA