Određen datum "paklenog" žreba: Poznato kada košarkaši Srbije dobijaju protivnike na Olimpijskim igrama

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Konkurencija baš jaka

Žreb za košarkaški turnir na Olimpijskim igrama u ženskoj i muškoj konkurenciji biće održan 19. marta, saopšteno je danas na sajtu Međunarodne košarkaške federacije (FIBA).

Kako je saopštila FIBA, žreb za OI u Parizu biće održan 19. marta od 19 časova u švajcarskom gradu Miesu, koji je sedište Međunarodne košarkaške federacije.

Poznato je osam od 12 ekipa za muški turnir: Australija, Kanada, Francuska, Nemačka, Japan, Srbija, Južni Sudan i SAD. Ostale četiri selekcije će se plasirati na OI kroz julske kvalifikacije.

U ženskoj konkurenciji poznato je svih 12 selekcija učesnica: Australija, Belgija, Kanada, Kina, Francuska, Nemačka, Japan, Nigerija, Portoriko, Srbija, Španija i SAD.

U obe konkurencije selekcije će biti podeljene u tri grupe sa po četiri ekipe, a FIBA će naknadno objaviti sastave šešira u obe konkurencije, a zna se da će biti bazirani na poslednjoj svetskoj rang listi koja bude objavljena pre žreba.

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA