Doveo je Vasu Micića, a sada je podneo ostavku na svoju funkciju

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mič Kupčak više neće biti šef košarkaškog sektora Šarlota

Na nagovor Miča Kupčaka, Šarlot Hornetsi doveli su u svoje redove iz Oklahome našeg reprezentativca i nekada jednog od najboljih košarkaša u Evroligi, Vasu Micića. To se odmah pokazalo kao pun pogodak.

Već u prvom meču za Šarlot Hornetse, Vasa je imao odlične brojke i pokazao da i te kako ima dovoljno energije u sebi da se dokaže u najjačoj ligi na svetu.

On je na meču protiv Memfisa uspeo da postigne 18 poena uz devet asistencija u pobedi i prekidu crnog niza, ali to pravo niotkuda stigla je šokantna vest iz tabora Hornetsa.

Kako je preneo poznati američki insajder, Adrijan Vojnarovski, Mič Kupčak je odlučio da se povuče sa mesta predsednika košarkaškog sektora i operacija. To automatski znači da Hornetsi momentalno moraju da krenu u potragu za novim čovekom za tu funkciju.

On je bio i aktuelni generalni menadžer Šarlota, a na poziciji se nalazio od 8. aprila 2018. godine, što će reći da posle više od pet i po godina odlazi sa te funkcije. On je između ostalog zaslužan što su Hornetsi izabrali Šaja Gildžesa Aleksandera, a potom ga trejdovali za Majlsa Bridžisa.

Prethodno je radio na više pozicija u Los Anđeles Lejkersima od 1986. do 2017. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Golden Stejta Stiv Ker prisustvuje sahrani Dejana Milojevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA