Vreme čitanja: oko 1 min.

Beslaćev Avtodor u velikoj drami trojkom u poslednjoj sekundi dobio Radanova i Runu: Sjajan okršaj Srba

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gledali smo odličnu utakmicu u Saratovu

  • 0
Dušan Beslać Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Ogromna drama viđena je u današnjoj utakmici VTB ligi između Avtodora iz Saratova i Rune iz Moskve, a u kojoj su učešće uzela i dva srpska košarkaša - Dušan Beslać za domaćina i Aleksa Radanov za goste. Na kraju se radovao prvopomenuti, bivši košarkaš novosadske Vojvodine i to pogođenom trojkom Rašona Hamondsa u poslednjoj sekundi - 80:78.

Vodila je Runa sa jednim poenom prednosti, pošto je na četiri sekunde do kraja Džeremaja Hil pogodio oba slobodna bacanja. Činilo se da su Moskovljani na pragu pobede, ali tako ipak nije mislio domaćin.

Uzeo je Hamonds loptu u svoje ruke i uz zvuk sirenu doneo euforiju u dvoranu u kojoj je meč pratilo oko 1.800 ljudi.

Sjajnu partiju je pružio naš Dušan Beslać koji je ubacio 15 poena uz odličnih 3/3 za dva, 1/3 za tri i 6/6 za slobodna bacanja. Četiri skoka je dodao nekadašnji košarkaš Vojvodine, dok je imao i jednu asistenciju.

Na drugoj strani, Radanov je pružio dosta skromniju partiju, jer je imao samo dva poena za 18 minuta. Šutirao je 1/2 za dva i 0/1 za tri. Ostao je u senci odličnog Nikole Ivanovića koji je dao 20 poena.

U VTB ligi u plej-autu, Runa sada ima skor 11-16, koliko i Saratov na deobi trećeg mesta. Prva dva vode u četvrtfinale u ime sedmog i osmog nosioca.

(Telegraf.rs)

Video: Pabla Laso posle pobede nad Partizanom: "Svi znaju koliko je teško pobediti ovde"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA