Saigrač Nikole Jovića imao saobraćajnu nesreću, čoveku delimično amputirana noga

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Hajsmit, s druge strane, nije bio povređen

Košarkaš Majamija Hejvud Hajsmit, saigrač Nikole Jovića, doživeo je saobraćajnu nesreću posle koje je jedan čovek ostao u kritičnom stanju!

Mediji u SAD navode da se nesreća dogodila kada se Hejsmit vraćao kući iz Kaseja centra gde je Majami dobio Orlando u utorak, te da je udario čoveka koji je pomagao drugom vozaču na putu.

Čovek kog je Hejsmit udario bio je u kritičnom stanju i doživeo je delimičnu amputaciju noge, dok sam košarkaš nije igrao u četvrtak protiv San Antonija.

- Obavešteni smo da je Hajsmit bio umešan u saobraćajnu nesreću na putu ka kući posle utakmice. Nije na listi za utakmicu protiv San Antonio Sparsa zbog ličnih razloga. Naša srca su uz one koji su povređeni. U ovom trenutku nećemo imati više komentara - stoji u saopštenju Majamija.

Sam Hejsmit nije povređen, a na pomenutom meču protiv Orlanda igrao je samo tri minuta. U proseku u NBA beleži 5,8 poena i 2,8 skokova na 37 mečeva ove sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Balša nam je otkrio da li su stranci naučili Partizanove pesme: "Samo još to..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA