Micić o igranju na Olimpijskim igrama: "To je tema koja je ponovljena mnogo puta..."

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Dotakao se Vasa i reprezentativaca Kanade, protiv kojih je igrao na Svetskom prvenstvu

Reprezentativac Srbije, i košarkaš Oklahoma Siti Tandera, Vasilije Micić govorio je o košarkaškoj reprezentaciji, ali i Olimpijskim igrama ove godine.

Micić je u razgovoru za "B92", pričao o odns0u sa Šajem Gildžus-Aleksanderom, ali i igranju na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

-Svi imamo želju da igramo, ja sam to davno rekao, mislim da je to tema koja je ponovljena mnogo puta. Mislim da je trenutak kada neko ne igra, da je to najveća unutrašnja borba tog pojedinca, zato što najlogičnije je da svi volimo da igramo, a opet s druge strane sezone su iscrpljujuće i onda su te odluke za korak u budućnost, jer ta tela koja imamo, to je jedino naše oruđe i onda moramo prosto da slušamo nekad i telo i da odlučimo kako možda ne želimo glavom. Što se tiče Olimpijskih igara, nadam se da će biti sve okej i da ćemo biti zdravi – počeo je Micić.

Dotakao se Vasa i reprezentativaca Kanade, protiv kojih je igrao na Svetskom prvenstvu.

-Jesu, kako ne. Imam super odnos sa Šejem (Gildžus-Aleksandrom), stvarno, i Lu (Dort) je super momak. Šeju je to ozbiljan trn u oku i stalno pravimo šalu na tu temu. On je čak juče rekao da jedva čeka da opet igra protiv Srbije i da bi on odigrao, kako je rekao, svoju najbolju utakmicu u životu.

šej gildžes aleksander kanada Foto: Yasuyoshi CHIBA / AFP / Profimedia

Kako kaže, zapamtio je Gildžus-Aleksander Aleksu Avramovića...

-Tako da je definitivno zapamtio i Aleksu i celu reprezentaciju. Ali, mislim da je ta bronza za njih, za nacionalni tim, veliki uspeh jer su prvi put osvojili medalju. Ali kako ne, uticalo je to srebro i ta pobeda u polufinalu dosta i olakšalo meni ovde kad sam došao, u smislu nekog poštovanja od strane njih – rekao je Micić.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović pozdravljen gromoglasnim aplauzom od strane Grobara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majstor

    4. februar 2024 | 11:34

    I ovaj počeo da filozofira kao Jokić..

  • janko

    4. februar 2024 | 12:49

    Imas pravo ako si spreman igraj ili sedi kuci.Trece nema batali svakojake komentare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA