Poznati novinar otkrio kako je bežao od Željka Obradovića: “Svaki put kad ga vidim setim se toga”

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Vuče traume zbog najboljeg trenera u Evroligi

Kada se pominju treneri u Evropi sigurno je to da je u vrhu Željko Obradović, koji je tokom karijere uspeo da osvoji čak devet Evroliga i zbog čega važi za jednog od najboljih i najvećih u celoj Evropi, ali i svetu, pa čak možda i najvećeg. Međutim, imao je on i "žute" minute.

Poznat je Željko po svom temperamentu, svojoj naravi koja nije baš nešto što bi košarkaši mogli da požele za sebe, pošto Obradović tokom utakmice dosta provede u besnom raspoloženju gde viče na svoje košarkaše.

Njegovo lice dobije purpurnu boju, doslovno pocrveni, pa tada verovatno niko ne bi želeo da bude u koži njegovih košarkaša, međutim, to je ono što kasnije verovatno i napravi velike rezultate.

Na njegovu narav se podsetio i Dejn Arlauskas, poznati novinar koji radi za EvroligaTV, a koji je sin čuvenog Džoa Arlauskasa, košarkaša koji je igrao za Real Madrid dok je Željko Obradović bio njihov trener.

Dejv je tom prilikom imao jednu nemilu scenu sa Željkom, iako je bio dete, na šta se i sam podsetio u jednom razgovoru. On je istakao da se "to dete" i dalje plaši Željka Obradovića.

- Volim da pričam sa Željkom, a ja ga znam otkad sam bio dete, otkad je moj otac igrao za njega. Ja sam i dalje to malo nervozno dete koje ga je videlo kako vrišti na Sabonisa, mog tatu i na te ostale visoke momke, a ako na njih tako viče... Ispričaću ti ovo. Tata me je doveo na jedan trening, driblao sam sa strane, dok su oni išli preko celog terena, pet na pet su radili trening. U jednom momentu me je lopta pogodila u nogu i otišla je na teren, prekinula je trening tako. Željko je onda sve zaustavio, uzeo je loptu i ispucao je nogom u 20. red tribina, a ja sam samo otrčao, pobegao sam. Sada kad god ga vidim, vratim se u to malo uplašeno dete koje je videlo kako je šutnuo loptu i kako ona leti u 20. red - rekao je Dejn za Sport klub

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović urlao na igrače Partizana na tajm autu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA