Krem košarke došao da gleda vojvođanski derbi: Od Petrovića, preko Rebrače, do Gašića, Tepića, Simonovića...

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Bilo je dosta poznatih ljudi iz sveta košarke

Košarkaši Vojvodine i Spartaka iz Subotice odigrali su sinoć spektakularan derbi meč na balonu ABA 2 lige u Maloj dvorani "Spensa" u Novom Sadu, a on je na kraju pripao Lalama posle velikog preokreta u drugom poluvremenu - 79:71.

Meč je privukao zaista veliku pažnju, pa je dvorana bila sjajno ispunjena i preko 1.500 navijača došlo je da pogleda vrlo kvalitetnu košarkašku predstavu.

Među publikom, a u prvim redovima našle su se i neka jako dobro poznata lica. Tu je između ostalog bio legendarni hrvatski košarkaš Aco Petrović, potom predsednik KK Vojvodina, Željko Rebrača, ali i nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, a sada trener Radničkog iz Kragujevca, Marko Simonović.

Bio je tu zajedno sa njim i Milenko Tepić, potom legendarni trener Velimir Gašić, zatim Dragan Jakovljević, predsednik Košarkaške lige Srbije, Aleksandar Grujin, jedna od naših najpoznatijih sutkinja, koja je sada u penziji, Jasmina Juras...

Ne sme se izostaviti ni poznati trener Dragan Gagi Nikolić, kao ni predsednik ABA lige, Milija Vojinović, a tu su bili i pojedini glumci iz popularne serije Državni posao.

Pogledajte kroz galeriju kako su izgledali prvi redovi na tribinama sa vojvođanskog derbija.

(Telegraf.rs)

Video: Rebrača: "Zvezdi i Partizanu ogromni budžeti nisu dovoljni, potrebno je i vreme"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    30. januar 2024 | 18:10

    Ovo je bato moj gosti i atmosfera na SPENSU ravno finalu za prsten u NBA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA