≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda se oglasila posle derbija zbog sudija i Nedovićeve majke i žene: "Ne targetirajte članove porodica"

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli objavili tekst na zvaničnom sajtu uz video sudijskih odluka

Nemanja nedović, Zek Ledej Printskrin: Arena Sport

KK Crvena zvezda se oglasio posle večitog derbija na zvaničnom sajtu uz snimak kojim želi da stavi do znanja da sudijski kriterijum nije bio dobar po crveno-bele.

Na snimku koji traje tri minuta vidi se nekoliko situacija, gde su odluke bile u korist Partizana, a koje crveno-beli očigledno smatraju spornim, ali nisu želeli da ih komentarišu i dodatno objašnjavaju sam snimak.

- Crvena zvezda želi ovom prilikom još jednom da se zahvali svima koji su u nedelju uveče došli, ispunili tribine, i pružili glasnu podršku našem timu da ostvari cilj, i dođe do izuzetno važnih bodova i pobede!

- Istovremeno, pošto od nedelje uveče, nakon završetka utakmice u kojoj smo bili apsolutno bolji rival na terenu, svedočimo brojnim „slobodnim tumačenjima“ i spekulacijama šta se dešavalo na nedeljnoj utakmici (i ko je šta radio…) a kako bi sprečili dalje širenje istih, dajemo javnosti na uvid kroz video u trajanju od 3 minuta (bez komentara) o dešavanjima na nedeljnom meču u Beogradskoj Areni.

- Pa neka javnost proceni sama

- Istovremeno, zahtevamo od svih koji zarad cilja koji nam kao klubu apsolutno nije jasan, “targetiraju” sve koji ne misle kao “neki”, pa čak i snimaju članove porodica, majke, supruge… na tribinama, da to prestanu, jer prevazilazi svaku granicu ukusa i normalnog, kao i korišćenje termina “motivisanost” u utakmicama u kojima igra KK Crvena zvezda Meridianbet.

KK Crvena zvezda Meridianbet poziva sve naše pristalice da dođu u utorak i pruže ponovo glasnu i brojnu podršku našim momcima u još jednoj izuzetno teškoj utakmici koja nas čeka protiv Valensije - navodi se u saopštenu Zvezde.

Očigledno je Zvezda u ovom oglašavanju i pasusu oko "targetiranja" članova porodica, mislila na kamere klupske televizije Partizan, koja je snimila nezadovoljstvo majke i supruge Nemanje Nedovića, koje su pritrčale ka parketu u momentu kada su Ledej i Nedović ušli u klinč.

(Telegraf.rs)

Video: Teo uleteo u Ledeja da odbrani Nedovića: Umalo tuča igrača Zvezde i Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    29. januar 2024 | 11:53

    Zvezdu treba dikfalivati iz aba lige na šta ovo liči i dokle više ovakav prostakluk

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏆🏆🏆🏅🏅🏅🏀🏀🏀

    29. januar 2024 | 11:44

    Одавно је већ виђено, већ најмање трећа сезона, да ми осим против прескупих камерунаца, руменоглуа, морамо играти и против Бодирогиних мешетарења, судија који нас по правилу черупају...мали пример...шта све треба да уради руменко да добије техничку, колико агресије, уношења у фацу судијама, гестикулација...

  • Ja

    29. januar 2024 | 11:55

    Dugo se ćekolo novo saopštenje jada li jadna ovakvo ponašanje i atmosfera me podseća na nekadašnje fudbalske utakmice u Prištini samo pritisak i divljaštvo Bruka i sramita

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA