Trener Denvera: "Evo zbog čega će NBA liga otvoriti istragu kako bi videli zašto Embid nije igrao"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Potpuno neobična situacija

Trener Denvera Majk Meloun istakao je da veruje da će NBA liga istražiti zašto Džoel Embid nije igrao protiv njegovog tima u noći između subote i nedelje!

Embid nije bio prijavljen na listi povređenih igrača, informacija se pojavila tek pred meč, tako da ni košarkaši Denvera nisu znali šta se dešava.

- Pokušao sam da uhvatim momke pojedinačno, plašio sam se da bi Embidov izostanak mogfao da ublaži mentalnu prednost našeg tima koji se pripremao za revanš sa MVP-ijem. A Gordon je bio kao, "O čemu pričaš?" Rekao sam da Embid ne igra, dakle naši igrači su to saznali na zagrevanju - poručio je Meloun.

Embidova povreda se uopšte nije pominjala u izveštaju Filadelfije, čak ni kao sumnjiva, a problem je taj što je NBA liga usvojila politiku učešća igrača i uvela pravilo da timovi moraju da obezbede da su njivove zvezde dostupne za nacionalne televizijske prenose.

- Ne znam kako od toga da budeš aktivan dođeš da nisi. Imali smo situacije ove godine kada smo razgovarali sa ligom, a onda su nam rekli da će biti sprovedena istraga ako se to dogodi. Tako da sam sigiran da ćemo videti istragu vezanu za Embida. I siguran sam da je Džoel povredio koleno protiv Indijane.

Sam Meloun je bio u pravo kada je u pitanju mentalni momenat, jer je Denver okrnjen tim Filadelfije dobio tek posle neizvesne završnice rezultatom 111:105.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vk

    28. januar 2024 | 08:00

    Da je embi igrao izgubili biste 100posto . Fhili su igrali super a da je igrao on jos 40 poena +za fhili nego budi te sretni sto nije igrao fhili ima dobar team

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA