Lejkersi nemoćni bez Lebrona, Lenard tek drugim tripl-dablom u karijeri Klipersima obezbedio pobedu

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ko bi rekao da će Kavaj biti i asistent

Poslednji meč noći u NBA ligi bio je ni manje ni više nego derbi Los Anđelesa u "Crypto.com Areni". Nominalni domaćin bio je tim Klipersa i uslovno rečeno domaći teren odbranili su protiv Lejkersa - 127:116.

Za "jezeraše" u rosteru nije bilo Lebrona Džejmsa, pa je veći deo tereta pao na pleća Dejvis i Rasela. Klipersi su to znalački i iskoristili uz pomalo neočekivano dobar meč Kavaj Lenarda.

Kao neko ko nije poznat po velikom broju asistencija krilni igrač je i u toj kategoriji briljirao i posle otprilike četiri godine sa 25 poena, 11 skokova i 10 podeljenih dodavanja za koš upisao tek drugi tripl-dabl u karijeri.

Džejms Harden je na to dodao 23 i 10 asistencija, dok su po 17 imali Pol Džordž, Terens Man i Norman Pauel. Ze Lejkerse već pomenuti Entoni Dejvis je dao 26 i uhvatio 12 skokova, dok je efikasniji bio Dianđelo Rasel sa 27, 10 asistencija i 5 skokova.

Sam meč nije bio preterano rezultatski neizvestan pošto je domaćin vodio tri pune četvrtine i relativno lako došao do skora 28-14. Veliki rival je na 22-23.

(Telegraf.rs)

Video: Nestvaran koš: Trojka u poslednjoj stotinki napada za Kliperse

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA