Centar kog je Milojević preporodio u Americi utučen: "Bio je tako pozitivan i radostan"

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Voleo je da širi svoje znanje i ljubav"

Golden Stejt Voriorsi i čitav košarkaški svet tokom prethodne nedelje ostao je bez velikog čoveka Dejana Milojevića. Početni šok pretvorio se u slavljenje života legendarnog igrača i trenera, što je bilo vidno i tokom utakmice Partizana i Mege u ponedeljak.

Rekord ABA lige je oboren, navijači su posvetili trijumf popularnom Miloju, a pre početka susreta odali i počast čoveku koji je nosio crno-belu opremu, dok je trener "roze ekipe" bio punih osam godina.

Utakmicu su u jutarnjim časovima posmatrali i u Americi igrači Golden Stejt Voriorsa zajedno sa stručnim štabom čiji je Dejan bio član do momenta tragičnog događaja, a Stiv Ker je odabranim rečima poslao poslednje zbogom.

Košarkaš koji je do dolaska Dekija u San Francisko bio zaboravljen Kevon Luni ne zaboravlja koliko mu je on pomogao da napreduje, i to sve sa osmehom na licu.

- Bio je jako pozitivan i uživao je, to su prve reči kojima bih ga opisao. Bio je i vrlo tačan, to su tri autentične stvari, nije pokušavao da bude neko drugi. Nije sakrivao ko je on. Svaki dan kada je dolazite bio je pozitivan. Bio je učitelj, voleo je da uči.  - rekao je Luni.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači su razvili transparent na kojem je lik Dejana Milojevića: Skandirali njegovo ime

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA