Pa šta učini Džoele?! Embid ubacio brutalnih 70 poena protiv Vembanjame, trka za MVP-ja će biti izuzetna!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Centar ušao u istoriju

Možemo pričati o tome da li je prošle godine zaslužio MVP priznanje, osporiti neke njegove stavove, ali ne možemo reći da se ne radi o vrhunskom igračku. Koji, uzgred, igra vrhunsku sezonu. To je još jednom potvrdio u noći između ponedeljka i utorka kada je oborio nekoliko rekorda!

Džoel Embid je u pobedi Filadelfija Seventisiksers protiv San Antonio Sparsa 133:123 postigao čak 70 poena! Da, dobro ste pročitali!

Centar koji poseduje kamerunsko, američko i francusko državljanstvo je iz igre gađao 24 od 41, sa bacanja 21 od 23, uhvatio je čak i 18 skokova, podelio 5 asistencija i imao po jednu blokadu, ukradenu i izgubljenu loptu. Na taj način je oborio svoj rekord karijere, rekord franšize i ostvario najbolji poenterski učinak bilo kog igrača u aktuelnoj sezoni!

Embid od početka sezone u proseku daje 35 poena uz 11.4 skoka i 5.9 asistencija i jedan je od glavnih kandidata da opet dođe do titule najkorisnijeg igrača.

Što se tiče samog toka meča davljenik iz San Antonija se držao do pauze, ali je poklekao u nastavku meča i lagano je pretrpeo porazbroj 35 na 43 odigrana meča. Filadelfija sada ima učinak 29-13.

Viktor Vembanjama nije mogao da odbrani kolegu, ali je i sam odigrao dobar napadački meč sa 33 poena i 7 skokova. Devin Vasel je dodao 22 uz 9 asistencija.

U preostalim mečevima u ranijim terminima Darko Rajaković nije uspeo da ostvari slavlje sa Toronto Reptorsima i proažen je kod kuće od Memfis Grizlisa sa 108:100, Klivlend Kavalirsi su porazili Orlando Medžik sa 126:99, dok su Milvoki Baksi tripl-dablom Janisa Adetokumba (31/17/10) srušili Detroit Pistonse 122:113.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalna partija Embida protiv Jokića, Denver pao u poslednjoj četvrtini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA