I crveno-beli imaju svoju TikTok "zvezdu": Jago objavio jedan snimak i zbog Nemanje Nedovića nasmejao mnoge

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

A za sve je kriva jedna greška

Košarkaši Crvene zvezde su ubedljivo slavili protiv FMP-a sa 87:54, gde je odličnu partiju pružio Jago Mateuš koji je postigao 17 poena, a uz to je dodao i 14 asistencija, kao i osam ukradenih lopti, te pet skokova, čime je zaradio i zvanje MVP-ja.

Jagu je ovo treća uzastopna utakmica u ABA ligi gde mu je indeks bar 30, što samo govori u kakvoj formi se trenutno nalazi, dok je posle meča sa ekipom iz Železnika objavio i jedan snimak na društvenoj mreži TikTok.

Naime, Jago je poprilično aktivan na svim društvenim mrežama, te se često vidi na "X" kako piše sa navijačima, dok i na TikToku objavljuje klipove.

Sada je odigrao jednu igru gde je birao ko uzima poslednji šut u Evroligi, a birao je Nemanju Nedovića, sve do samog kraja kada je napravio grešku zbog koje se i iznervirao. Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu u nastavku teksta.

@yagomateus02

Neda 🤯❤️❤️❤️❤️

♬ original sound - Strahinja

Zanimljivo je i to što dosta često objavljuje i klipove sa Brunom Kaboklom koji nastupa za Partizan, a koji je njegov najbolji prijatelj.

Isto tako osim njega, dosta aktivan je i Frenk Kaminski iz Partizana, samo što njega snima supruga koja to objavljuje.

(Telegraf.rs)

Video: "Ledena dvorana" Stožice: Jago driblingom "poklonio klizaljke" Stjuartu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA