Mornar se vraća iz "mrtvih" i nagoveštava uzbduljivu borbu za opstanak u ABA ligi: U Baru pali Studenti

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vodili su domaći na poluvremenu sa čak 19 poena razlike

Možda su to mogli da urade malo lakše, ako se znalo da su na poluvremenu vodili sa +19, ali su košarkaši Mornara umalo od gotovog napravili veresiju protiv Studentskog centra. Ipak, oborili su rivala na ispitu, tako da su napravili veliki korak u borbi za opstanak u ABA ligi - 91:86.

Znali su domaći da moraju da slave večeras u Baru, ako planiraju da naprave beg iz zone ispadanja i u tom naumu su i uspeli, što će značiti na polju motivacije pred direktan okršaj sa Krkom u narednom kolu.

Od početka je Mornar uzeo sve u svoje ruke, dobio prvu deonicu sa +4, a u drugoj uspeo da ubaci čak 36 poena i da na odmor ode sa plusom od +19.

Međutim, pad u trećoj deonici samo je dao polet gostima, koji su potom u gustoj završnici četvrte četvrtine stigli i na samo poen minusa. Ipak, to je Mornar uspeo da odbije i da sa dva koša do kraja slavi trijumf.

Neverovatnu partiju za domaće pružio je novi stranac Dan-Martin sa 35 poena, dok je na drugoj strani kod Studenata bolji od ostalih bio Tomislav Ivišić sa 19 poena, a Luka Bogavac je dodao tri manje.

Posle druge vezane pobede, Mornar je i dalje na poslednjem mestu, ali sada ima isto bodova koliko i Krka na 13. poziciji. U narednom kolu sledi meč ove dve ekipe, dok Studenti dočekuju Cedevita Olimpiju.

(Telegraf.rs)

Video: Hit snimak: Na Monekea navijači Zvezde bacili kokice ispred tunela, ali je on ispao šmeker

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA