Bruklin "razbio" Lejkerse, Embid "nosio" Filadelfiju protiv Orlanda

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bruklin je uspeo da šokira favorizovane Lejkerse u Los Anđelesu

U noći za nama, odigrano je ukupno sedam mečeva u NBA ligi, a osim Denvera i Atlante, pobede su upisali i Bruklin Netsi, Filadelfija Seventisiksersi, Portland Trejl Blejzersi, Šarlot Hornetsi i Finiks Sansi.

Bruklin je uspeo da šokira favorizovane Lejkerse u Los Anđelesu, i slavi sa ubedljivih 130:112. Osim prve deonice, sve je bilo u rukama Netsa, koji su na krilima Tomasa i Klakstona razbili Lebrona i družinu, za 17. pobedu ove sezone.

Džoel Embid vodio je Filadelfiju do trijumfa protiv Orlando Medžika sa 124:109. Iskusni centar meč je završio kao najefikasniji, sa 36 poena, sedam skokova i dve asistencije, a pratio ga je Maksi sa 32 poena, tri skoka i pet asistencija.

Pobedu je uspeo da upiše i Portland, doduše dosta neizvesniju nego prethodna dva meča, savladavši Indijana Pejserse sa 118:115. Grant i Brogdon vodili su Blejzerse sa 37, odnosno 30 poena, dok su na drugoj strani najraspoloženiji bili Tarner sa 29 poena i 12 skokova, i Halibarton sa 21 poenom i čak 17 asistencija.

Takođe, Šarlot Hornetsi su na svom parketu dobili San Antonio Sparse sa 124:120, dok je Finiks Sans slavio protiv Nju Orleans Pelikansa sa 123:109.

Podsetimo, meč Golden Stejt Voriorsa i Dalas Maveriksa odložen je zbog smrti Dejana Milojevića.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević: U seriji smo teških utakmica, Železničar dobra i nadahnuta ekipa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA