Loše vesti za Voriorse: Stiv ker ostaje bez iskusnog plejmejkera zbog preloma šake

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sledi duži oporavak za veterana

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa slavili su protiv užasnih Detroit Pistonsa minule noći ne tako ubedljivim rezultatom, ali su pritom izgubili važnog igrača za nastavak sezone.

Ratnici su pobedili tim iz "Motor sitija" 113:109, ali je na šest minuta do kraja treće četvrtine, nakon šuta za tri poena, Kris Pol je krenuo na ofanzivni skok, ali se tom prilikom sudario sa Džejdenom Ajvijem.

Odmah po tom sudaru je osetio bol u šaci i napustio je teren. Ubrzo nakon napuštanja terena utvrđeno je da je polomio šaku i očekuje se da propusti neko vreme.

Sve ovo je po završetku utakmice komentarisao Stiv Ker, koji je bio jako zabrinut za stanje svog najstarijeg igrača.

- Teško je, osećam se loše zbog Krisa. Znam da je imao nekoliko operacija šake već. Video sam kako se drži za ruku i odmah sam se zabrinuo - izjavio je zabrinuti Stiv Ker.

Na sinoćnem meču je za 24 minuta postigao osam poena, šest skokova i četiri asistencije, dok su njegovi proseci ove sezone 8,9 poena, 3,8 skokova i 7,2 asistencije.

Voriorsi se trenutno bore za plej-in i nalaze se na desetom mestu sa 17 pobeda i 18 poraza, dok su Pistonsi ubedljivo najgori na Istoku sa skorom 3-32.

(Telegraf.rs)

Video: Fantastično dodavanje Dončića za alejup zakucavanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA