Strašni ožiljci Nikole Jokića posle meča sa Orlandom: Rivali sve rade da ga zaustave, ali je to nemoguće!

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Sve se moglo primetiti u jednom kadru tokom meča

Možda je Nikola Jokić sa Denverom noćas poražen od Orlanda u drami (120:122) posle promašenog šuta Džamala Mareja u poslednjem napadu, ali je naš košarkaš još jednom ostavio sve od sebe na terenu.

Ubacio je 29 poena, podelio je osam asistencija i uhvatio četiri skoka, ali ipak nije bilo sreće da Denver izađe kao pobednik iz ovog okršaja.

Međutim, ono što je ljude apsolutno šokiralo tokom ove utakmice jeste količina ožiljaka koje Nikola ima po rukama zbog brutalnih odbrana drugih igrača.

Komotno se može reći da Jokić ne dobija ni približno onaj broj slobodnih bacanja koliko ga protivnici guraju, grebu i pokušavaju da zaustave...

Ali jednostavno je to nemoguće! Nikola je nezaustavljiv, što je potvrdio i na jučerašnjem meču sa Golden Stejtom, a potom i danas kada je sa druge strane bio Orlando.

Navijači su složni da Jokić treba da dobije malo više poštovanja kod arbitara kako bi se sprečilo da ovo postane rutina.

Pogledajte u snimku kako sve to izgleda.

(Telegraf.rs)

Video: Avramović: Oporavak ide dobro, uskoro se vraćam na teren

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    6. januar 2024 | 09:53

    Imas li neki oziljak iz reprezentacije?

  • jovo

    6. januar 2024 | 10:10

    E sad odigrao 100 utakmica a ovako udaraju i grebu pa nije ni cudo sto nije bio prosle godine 100% spreman.Lako je bilo Bogdanovicu nije odigrao ni 50 % od njega.

  • neko iz mase

    6. januar 2024 | 09:42

    Ovo je sa SP prošlog leta kada je igrao za reprezentaciju …

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA