Vasa ponovo zaigrao za Oklahomu: Micić imao korektan učinak, Tanderi ipak bez pobede u Bruklinu

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Netsi su držali kontrolu nad situacijom

Košarkaši Oklahome za koju igra i naš Vasa Micić zajedno sa Aleksejem Pokuševskim poraženi su noćas od ekipe Bruklina na gostovanju na Istočnoj obali - 124:115.

Iako rezultat sugeriše da je možda bilo nekakve drame, to nije bio slučaj, pošto je Bruklin ušao u završnih 12 minuta košarke sa prednošću od 22 poena.

Već posle prve četvrtine je domaćin imao +18, potom je to uvećao na ogromnih +28 na poluvremenu, a Oklahoma je uspela samo da ublaži katastrofu do kraja utakmice.

Na terenu je između ostalog bio i naš Vasilije Micić koji je odigrao 12 minuta po odluci trenera Dagenolta i za to vreme stigao je da se upiše u listu strelaca.

Tako je Vasa postigao šest poena večeras uz tri asistencije. Iz igre je šutirao 3/3 za dva poena i 0/1 sa distance.

Najbolju partiju u njegovom timu je sasvim očekivano pružio Šaj Gildžes-Aleksander sa čak 34 poena i devet skokova, dok su u Bruklinu ispred ostalih bili Nik Klekston sa 23 poena i 13 skokova, odnosno Spenser Dinvidi sa isto toliko poena.

Oklahoma se posle drugog vezanog poraza nalazi na drugom mestu Zapada sa 23-11, dok je Bruklin deveti na Istoku sa 16-20.

(Telegraf.rs)

Video: Avramović: Oporavak ide dobro, uskoro se vraćam na teren

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA