Goran Dragić otkrio zašto nije prešao u Partizan

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Želim nešto da vratim ovom okruženju"

Slovenački košarkaš Goran Dragić je krajem 2023. godine objavio da završava karijeru, dok će oproštajni meč imati u avgustu 2024. godine u Ljubljani.

Karte za ovaj spektakl prodavaće se od februara, a prikupljeni novac biće prosleđen u humanitarne svrhe.

Dragić je za "Mozzart Sport" rekao da se raduje projektu.

- Ne sećam se kad sam poslednji put bio u Ljubljani u to vreme. Radujem se ovom projektu, želeo sam da se održi u Ljubljani, gradu u kome sam odrastao i postao košarkaš. Najvažnije je da sav prihod ide u humanitarne svrhe. Želim nešto da vratim ovom okruženju - rekao je izvanredni košarkaš.

On je tokom leta bio povezivan sa Partizanom, a sada je otkrio zašto do saradnje nije došlo. Pouzdani plejmejker je otkrio da je vodio pregovore sa Majamijem koji su na kraju okončani bez uspeha.

- Nikada nisam želeo da tu poslednju sezonu odigram u Evropi. Razgovarao sam samo sa Majamijem, ali oni nisu obavili neke trejdove i nije se desilo. Imaju dovoljno igrača. I tako, dok sam trenirao kod kuće u Majamiju, sazrela je odluka da se penzionišem. Prvenstveno zbog dvoje dece koja igraju u SAD. Nisam mogao da idem u Evropu i izgubim ih na celu sezonu. Kad sam se povredio shvatio sam koliko nedostajem u njihovim životima - završio je Goran Dragić.

(Telegraf.rs)

Video: NBA as u Areni gleda Partizan: Imao je jaku poruku za Jokića u finalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA