Željko Obradović posle pobede protiv Mornara: "Utakmica u kojoj je trebalo da igramo ozbiljno..."

 
L. I.
L. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Strateg crno-belih pružio podršku i čelnim ljudima barskog kluba

Košarkaši Partizana na najbolji mogući način završili su 2023. godinu, pošto su u okviru 14. kola ABA lige trijumfovao na gostovanju Mornaru rezultatom 98:76.

Nakon ovog duela svoje utiske izneo je trener Partizana Željko Obradović. On je u svom izlaganju najpre pohvalio pristalice crno-belih koji su bodrili svoje pulene tokom svih 40 minuta, a onda i pružio podršku prvom čoveku Mornara Đorđiju Pavićeviću koji se odnedavno nalazi u pritvoru.

- Utakmica u kojoj je trebalo da igramo ozbiljno i pokušavali smo sve vreme da igramo ozbiljno.

Nije lako pričati u ovoj situaciji... Pod broj jedan, vidite ovu atmosferu i želim da se zahvalim navijačima Partizana što su bili sa nama, ali da se vratim na priču zahvaljujući kome su oni ovde i koji su podigli Mornar, familija Pavićević, moji veliki prijatelji Đoko i Mihailo.

Žao mi je što su došli u ovu situaciju, hoću da iskoristim priliku da im poželim srećnu Novu godinu i nadam se da će sve biti u najboljem redu. Uložili su ogromnu energiju, podigli ovaj klub i zahvaljujući njima Mornar je ovde gde jeste. Želim im sve najbolje.

Lepo je videti ovo sve i daj Bože da svaka hala u AdmiralBet ABA ligi bude ispunjena do poslednjeg mesta. Tako je bilo i u Zadru pre nekoliko dana. Potrebno je da sve bude fer i sportski, a kada je tako, ova liga može da samo napreduje - istakao je Obradović.

Crno-beli nemaju mnogo vremena za odmor, već 2. januara očekuje ih duel na domaćem parketu protiv Asvela, u okviru 18. kola Evrolige.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović pred duel sa Virtusom: Smit neće igrati, ali ostali su spremni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA