Odjeknula prava košarkaška "bomba" u KLS-u: Nemanja Gordić prešao u Spartak iz Subotice!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Malo ko je i očekivao ovaj transfer

Ekipa Spartaka iz Subotice je odlučila da krene na sve ili ništa ove sezone i pokuša da se domogne ABA lige, pošto su nakon trenera Vlade Jovanovića uspeli da završe i jedan ogroman transfer. Novi košarkaš ove ekipe postao je Nemanja Gordić!

Iskusni plejmejker stiže nakon polusezone u Igokei, gde je bio izuzetno važan šraf kod Vladimira Jovanovića i gde je sa ekipom iz Aleksandrovca imao skor od devet pobeda i četiri poraza, a gde je najveći trijumf došao protiv Partizana u Beogradskoj areni.

Odigrao je Gordić ove sezone tek pet utakmica, ali, bio je zapažen na svakoj, međutim, očigledno su odlučili u Igokei da mu se zahvale.

On je zato odlučio da dođe u Srbiju, a novi tim je Spartak, što je potvrdio i njegov agent Miško Ražnatović putem svog "X" profila.

(Telegraf.rs)

Video: Gordić sam na "trojci" gađao za pobedu Partizana, ali lopta izlazi iz koša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    29. decembar 2023 | 14:24

    Uh, jos se tlo trese

  • rema

    29. decembar 2023 | 15:00

    Ovo nije bomba,ovo je SRAMOTA srpske kosarke..umesto da razvija klince ovi nazovi treneri samo traze matorace jer se plase za svoje mesto tj ne znaju svoj posao!!!zato i propadamo na svakom mestu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA