Budućnost sve dalje od osmine finala Evrokupa: Vodili 35 minuta, pa izgubili posle velike drame od Kluža

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Podgoričani su ostali na pet trijumfa

Podgorička Budućnost poražena je od ekipe Univerzitatee iz Kluža u okviru 13. kola Evrokupa na domaćem terenu, čime je dodatno umanjila šanse da se nađe u osmini finala ovog takmičenja - 77:79.

Prosto je neverovatno da su Podgoričani izgubili ovaj meč, jer su vodili više od 35 minuta, a na poluvremenu su imali čak +14. Ipak, presudila je vrlo loša završna deonica.

Nju je Univerzitatea dobila sa 29.16, odnosno sa 13 razlike, čime je napravila ogroman preokret i samim tim skoro osigurala sebi mesto u osmini finala, jer je sada na skoru 9-4.

Podgoričani su sada na skoru 5-8, a sigurno će biti na pobedu od zone plej-ofa, jer se međusobno sastaju Trento i Lijetkabelis, a jedan od ta dva tima će ostvariti šestu pobedu.

Budućnost je predvodio Brendon Pol sa 13 poena koliko je ostvario Petar Popović, dok je Kenan Kamenjaš ubacio 12 poena, a Andrija Slavković 11. Za goste se istakao Nil Ričard Patrik sa 16 poena, dok je Andrija Stipanović imao identičan učinak.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović pred duel sa Virtusom: Smit neće igrati, ali ostali su spremni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • komsija

    27. decembar 2023 | 21:22

    Tuzno je kako je nekada jak kosarkaski centar postao skup bacaca kamena sa ramena,promasenih afrikanaca i brdjana na celu sa trenerom koji ima vise kose nego mozga,pa sada lepo mogu da se okrenu izdavanju soba na primorju i prodaji krofna na plazama jer za kosarku nisu dok ne pocne da se igra kosarka na pesku.Laku noc!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA