Kakav dabl-dabl Nikole Miškovića: Zabeležio indeks od 36 poena, uhvatio 13 skokova u pobedi Irkuta

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Odlična partija srpskog košarkaša

Bivši košarkaš Mege, Nikola Mišković zabeležio je novu odličnu partiju u Košarkaškoj Superligi Rusije danas u 15. kolu, pošto je upisao dabl-dabl i time je povukao svoj Irkut ka 11. pobedi nad MBA Moskvom uz nastavak deobe trećeg mesta na tabeli - 66:53.

On je na terenu proveo čak 35 minuta, a ubacio je 22 poena uz 13 skokova (deset defanzivnih i tri ofanzivna), a imao je i tri asistencije za ukupan indeks od čak 36 poena.

Nažalost, na terenu danas nije bilo Tarika Brunčevića, koji je na prethodnom susretu doživeo manju povredu zbog koje je propustio ovaj duel.

Bilo kako bilo, treba istaći da Mišković nema niti jednu utakmicu na kojoj je bio jednocifren ove sezone, a odigrao ih je ukupno 16. Prosečno beleži sjajnih 16 poena po utakmici uz 5,3 skokova i 1,9 asistencija.

Irkut je trenutno na skoru 11-4, koliko imaju još Barnaul i Novosibirsk, a ispred se nalaze samo Temp Sumz iz Revde sa pobedom više i Himki iz Moskve koji je suvereno na prvom mestu.

(Telegraf.rs)

Video: Boriša Simanić prvi put posle Mundobasketa o povredi, oporavku, Zvezdi i nastupima za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA