Stiv Ker "promenio ploču" i podržao kaznu NBA Drejmondu Grinu zbog udarca Nurkića

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Svesni su svi u Voriorsima da je jedini način da Grin prođe što bolje, taj da prihvate krivicu

Stiv Ker je pričao o incidentu koji je nastao kada je Drejmond Grin udario Jusufa Nurkića, te je prokomentarisao kaznu koju je NBA liga dodelila njegovom igraču.

On je istakao da se slaže sa kaznom i da Grin definitivno mora da radi na sebi, da mu je potrebna prilika.

- Da, mislim da suspenzija ima smisla. Znaš, meni je ovo više od košarke. To je, hm, to je o pomoći Drejmondu, mislim da je ovo prilika da se Drejmond udalji. I da napravi promenu u svom pristupu i životu. I to nije lako učiniti. To nije nešto što kažeš, "OK, odigraćemo pet utakmica i onda će biti zabavno". Liga je to uradila? Nakon pet utakmica posle incidenta sa Rudijem. To nije odgovor odabrati broj. Odgovor je pomoći Drejmondu, pružiti mu pomoć koja mu je potrebna i pružiti mu priliku da napravi promenu koja će mu ne samo pomoći već i pomoći našem timu. To će mu pomoći za ceo život - počeo je Ker.

Potom je istakao kako to može da utiče na njega i biranim rečima objasnio da Drejmond u suštini nije loš čovek.

- Ovo nije samo o ispadi na terenu. Ovo je o njegovom životu, ovo je o osobi u koju verujem, osobu koju poznajem već deceniju. Koga volim zbog njegove vernosti, predanosti, strasti, ljubavi prema saigračima, prijateljima, porodici. Pokušavam da pomognem tom čoveku. Jer osoba koja je uhvatila Rudija, gušila Rudija, osoba koja je divlje mahala i udarila Jusufa. Osoba koja je udarila Džordana prošle godine. To je osoba koja mora da se promeni i on to zna. Sve pre toga, preko decenije igranja. O čemu zapravo pričamo, zar ne? Pričamo o isključenjima zbog vikanja na sudiju ili bacanja lopte. Pogledajte šta se dogodilo prošle godine. Jasno je da mu je potrebna prilika da se promeni i to je ono što mu neodređena suspenzija pruža priliku za to - istakao je Stiv Ker.

NBA liga je objavila da je kazna za Drejmonda neodređena i da će je doneti shodno tome kako igrač i klub budu reagovali.

(Telegraf.rs)

Video: Lejkersi šampioni NBA Kupa: Lebron prvi igrač koji je podigao ovaj trofej

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lesor da peva

    15. decembar 2023 | 07:48

    dobio kaznu samo 3 utakmice za udaranje pesnicama u glavu petruševa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA