Superstar Lejkersa isprozivao Brusa Brauna zbog Srbina: "Nemaš Jokića danas pored sebe"

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sukob se nastavio iz prošlogodišnjeg plej-ofa

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa prvi su osvjači istorijskog NBA Kupa pošto su ubedljivo pobedili Injana Pejserse 123:109! Ovaj meč, posebno emotivno je doživeo as Lejkersa D'Anđelo Rasel koji nije zaboravio prošlogodišnji plej of sa Denverom. 

Naime, Rasel je podigao dva prsta u vazduh prema Brusu Braunu, koji je prošle sezone nastupao za Denver, nakon što je ovaj dobio dva brza faula braneći ga. A kada je Rasel postigao poene u prvom četvrtini, ponavljao je lajanje ka klupi - pokazujući neuobičajenu emociju.

Posle meča, objasnio je o čemu je reč.

- Pričao je s**nja celu godinu. Da. Čitavu godinu. Ja sam sve pokazivao svojom igrom. Nemam ništa da mu kažem. Iskreno, njegov sam obožavalac. Sve ovo je bilo samo na terenu. Imaš nešto da kažeš? Pokaži mi na terenu. Jokić ti nije tu pored tebe danas. To je drugačije - rekao je Rasel za Los Anđeles Tajms.

Da podsetimo, nakon prve utakmice prošlosezonskog finala Zapadne konferencije, Braun, tada u Denveru, rekao je da su Nagetsi napadali Rasela na defanzivnom kraju s ciljem da ga isključe iz igre.

- On nije najbolji defanzivac - rekao je Braun novinarima prošlog proleća.

(Telegraf.rs)

Video: Entoni Dejvis ispisao istoriju Lejkersa i postao treći igrač sa ovim učinkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA