FMP pritiskao, ali Budućnost nije posustala: Panteri se vraćaju u Železnik bez pobede

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pohod na Podgoricu je bio neuspešan

Budućnost i FMP su nam omogućili interesantnu utakmicu 11. kola ABA lige u kojoj je podgorički tim slavio rezultatom 82:76, po četvrtinama 16:15, 23:20, 22:17, 21:24.

Veoma uzbudljivu utakmicu odigrali su ovi timovi, rezultatski su se nadmetali većim delom meča, prednost se smenjivala nekoliko puta, ali najveća razlika nastala je na 14 minuta do kraja meča, razlika od devet poena razlike.

Ipak, FMP se vratio na kraju i borili su se u poslednjih 60 sekundi da sustignu zaostatak od četiri poena, međutim u brzini su pravili greške i na kraju konačni rezultat nije pokazala realno stanje.

Najefikasniji pojedinac na utakmici za Podgoričane je bio Džouns sa 11 poena i šest skokova. Solidno su igrali i Vrajt i Popović, koji su postigli po 11 poena. Makundu je dodao 10 poena. Jogi Ferel, koji je nedavno pojačao tim je za 18 i po minuta postigao osam poena.

Statistički najbolji pojedinac gostujućeg tima je bio Beson sa 19 poena, osam skokova, tri asistencije i indeksom koristnosti 25. Pratili su ga Subotić sa 14 poena i sedam skokova, kao Votson sa 10 poena i pet skokova.

Sledeći meč u ABA ligi Budućnost igra sa Partizanom i to u Štark Areni, dok će FMP ugostiti ekipu Zadra.

(Telegraf.rs)

Video: Boriša Simanić prvi put posle Mundobasketa o povredi, oporavku, Zvezdi i nastupima za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA