Bivši NBA igrač nazvao Jokića lažovom: "Priče da ne mari o košarci, da ne pipa loptu leti... Ne nasedam na to"

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Mnogi tvrde da njemu nije stalo do košarke i da prati samo konje, ali Redik misli drugačije

Srpski košarkaš Nikola Jokić proglašen je za najboljeg igrača na zapadu za novembar mesec, čime je pokazao da je trenutno i najbolji igrač lige. Ipak, to je upalo u oko čuvenom košarkašku, Džej-Džej Rediku, koji je nazvao našeg košarkaša lažovom?

Jokić je po statističkim parametrima bio ubedljivo najbolji igrač prošlog meseca, a nalazi se i na prvom mestu kao kandidat MVP titulu u NBA ligi. Svi ga vide kao skromnog, čoveka koji ne mari toliko o košarci, ali, tako i ne smatra Džej-Džej Redik.

U šou programu Dena Patrika, bivši as Orlanda, LA Klipersa, Filadelfije i Nju Orleansa, nasmejao se na opservacije u kojima se ističe da Jokić brine o svemu više nego o košarci.

- Mislim da se tu preteruje. Ja baš mislim da on daje sve od sebe. Zaista verujem u to. Ta priča kako on na leto ide kući i ne pipa košarkašku loptu, i onda dođe i u prvoj nedelji sezone beleži prosek 30 poena, 12 skokova i devet asistencija, ja ne bih naseo na to.

Njegovo mišljenje zasniva se na kontaktu koji ima sa pojedinim ljudima iz Denvera, koji tvrde da Jokić svaki dan pruža svoj maksimum, i da je u najboljoj fizičkoj formi ikad.

- On je apsolutni psihotični takmičar.

(Telegraf.rs / N.M.)

Video: Nikola Jokić sa suprugom i Boban Marjanović uživaju uz Cecu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA