Navijač umro tokom NBA meča

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U pitanju je čovek u 30-im godinama kom nije bilo spasa

Tragedija u NBA ligi! Jedan navijač preminuo je tokom utakmice Sakramento Kingsa i Nju Orleans Pelikansa, nakon što mu je pozlilo na tribinama.

Lekari su brzo reagovali, pružena mu je pomoć, ali navijač nije uspeo da se izvuče. Tokom utakmice, Kingsi su izdali saopštenje u kom su izrazili saučešće.

- Tokom prve četvrtine utakmice između Kingsa i Pelikansa, jednom od navijača je pozlilo. Odmah je reagovala Hitna pomoć i pokušala je da ga reanimira. Nažalost, njihovi pokušaju nisu bili uspešni i navijač je preminuo. Cela organizacija izražava najdublje saučešće porodici navijača i njegovim najmilijima - stoji u saopštenju.

Vatrogasna služba u Sakramentu saopštila je da je žrtva bio muškarac u svojim 30-im godinama, kasnije je preneo FOKS40 Nevs. Navodi se da nije reagovao kada su lekari stigli, a posle 20 minuta je proglašen mrtvim.

Kigan Marej, igrač Kingsa, razgovarao je sa novinarima nakon njihovog poraza od Pelikansa i rekao je da tim "uopšte nije bio svestan" situacije.

Inače, Nju Orleans je dobio rezultatom 127:117 i igraće polufinale NBA Kupa protiv Los Anđeles Lejkersa ili Milvokija.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA