≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bobi stoji u vodi, ja mašem i davim se": Srpski zet, Pol Džordž ispričao hit anegdotu sa letovanja na Jadranu

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bobi i Džordž su uživali sa svojim porodicama na moru ovog leta

  • 0
Boban Marjanović, Pol Džordž Foto: Instagram / danielarajic

"Srpski zet", NBA superstar Pol Džordž, a ovog leta bio je u Srbiji u svojoj "tazbini" kod supruge Danijele Rajić. Džordž je uživao u Beogradu, a posetio je i Mramorak, selo kod Kovina, odakle je inače i Danijela, međutim, tu se nije završila njegova "Balkanska tura", pošto je boravio i na Jadranu sa Bobijem Marjanovićem. 

Pol Džordž trenutno član Los Anđeles Klipersa, ispričao je u jednom podkastuje kakoje sa srpskim džinom "prošao" tokom igrice u vodi.

- Bio sam u Crnoj Gori sa Bobanom Marjanovićem. Igrali smo se loptom u vodi i svi smo bili 20-30 centimetara iznad vode. Igrali smo igru u kojoj moraš da skočiš i uhvatiš loptu, ne sme da ti ispadne i moraš da je proslediš do sledeće osobe. Bilo nas je četiri ili pet u vodi. Ja sam se mučio, jer su svi imali dve ruke iznad vode, a ja samo jednu. Drugom sam se trudio da opstanem iznad površine. A njima su se videli trbušnjaci iznad vode. Pitao sam Bobana: "Brate, da li ti stojiš?" Ali i njegovi drugari, koji nisu toliko visoki i nisu u najboljoj formi, bili su iznad vode. Naše žene su bile na brodu i slikale nas. Ja sam mahao da se davim, a oni su pozirali - ispričao je Džordž.

@podcastpshowSwimming with Boban is as hard as you think 🤣♬ original sound - Podcast P Show

Ovako je Pol Džordž uživao u Srbiji:

Zanimljivo, Boban i Pol su, dok su se žene kupale, odlučili da probaju i najčuveniji specijalitet ovih krajeva - rakiju.

Ovo je atraktivna supruha NBA zvezde, Danijela Rajić:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA