Itudis "potkačio" Alimpijevića posle skandala sa Madarom: "Kako to 'ne može ništa'? To je uradio terorista"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Podsetimo, košarkaša Fenerbahčea je na jučerašnjoj utakmici navijač Bešiktaša pogodio novčićem u glavu

Košarkaška javnost ne prestaje da bruji o velikom incidentu sa utakmice Superlige Turske između Bešiktaša i Fenerbahčea, tokom koje je jedan navijač domaćeg tima pogodio novčićem u glavu Jama Madara.

Nekadašnji košarkaš Partizana je imao veliku sreću što ga novčić nije pogodio direktno u oko, ali je bez obzira na sve morao da ode van terena kako bi mu bila ukazana hitna medicinska pomoć.

Meč je samo na trenutak prekinut, ali je ipak nastavljen, a Bešiktaš je slavio pobedu. To nije nimalo oduševilo trenera Fenerbahčea, Dimitrisa Itudisa koji je na konferenciji za medije besneo na sve odgovorne.

- Žao mi je što ste uopšte dužni da me ovo pitate. Danas ne možemo da pričamo samo o košarci, jer je Jamu Madaru bačen novčić u oko. Mogao je da izgubi oko! Da kucnem u drvo, ja se nadam da se to neće ponoviti - počeo je Itudis.

Međutim, nije se tu zaustavio, nego je pitao ljude iz Saveza zašto se meč nastavio.

- Pitam Savez i nadležne: da je novčić pogodio nekog sudiju u oko, da li bismo nastavili? Sve je ovo zbog tolerancije koju pokazuje Superliga. Bešiktaš igra Evrokup, da li tamo smeju da se ponašaju ovako? Bili bi kažnjeni - dodao je Grk.

Na kraju je potkačio i trenera Bešiktaša, Dušana Alimpijevića, jer se ne slaže sa njegovim stavom.

- Neću da karakterišem, ali onaj koji je bacio novčić je terorista. Ne slažem se sa kolegom Dušanom Alimpijevićem koji kaže da se 'ne može ništa'. Ja mislim da može. Moj igrač je otišao u svlačionicu dok je trajala utakmica, a poteban mi je. Šta ja da radim u tom momentu - grmeo je Itudis.

(Telegraf.rs)

Video: Igrači Krke u klinču na tajmautu: Neverovatne scene u Splitu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA