Porter: "Jokić mi je rekao da je u Srbiji pio šest piva dnevno"

 
E. T.
E. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"On je jedinstven"

Košarkaš Denver Nagetsa Majkl Porter je govorio o svom razgovoru sa Nikolom Jokićem, kako mu se srpski košarkaš hvalio da je pio šest piva dnevno tokom leta.

- Jokić je veliki lider. Uvek je tačan, svaki dan. Trenira svakog jutra, odigra utakmicu, pa posle utakmice diže tegove. Redovno radi svakog dana. I na sve to, skroman je. Kad imate dvostrukog MVP-a i najkorisnijeg igrača NBA finala koji je tako nesebičan, to vam je kao dar sa neba. Ako on to može, onda mogu i drugi da dele loptu. On je zver - izjavio je Majkl Porter.

Igrač Denvera je nastavio da priča šta je Jokić radio tokom leta u Srbiji.

Nikola Jokić je već godinama jedan od najboljih košarkaša na svetu i prvi jer kandidat za MVP-a ove godine, pošto beleži 28.8 peona, 13.4 skokova i 8.9 asistencija u proseku.

- On je jedinstven. Kad ga gledate iz noći u noć, on je najbolji igrač kog sam ikad video. Ludo je šta sve može da učini. Ranije je bio dobar, ali nije bio toliko zainteresovan. Rastao je iz godine u godinu. Čak i posle MVP sezone. Kako je to moguće da postaneš bolji posle MVP godine? Bolji je i ove godine, a osvojili smo prsten. Pričao sam s njim i rekao mi je da je u Srbiji pio šest piva dnevno. Verovatno nije ni dirnuo loptu. Vas dvojica imate vrhunsku hemiju, kad ti on baca lobove za zakucavanja - opisao je njihov razgovor Porter.

Šest piva na dan ne sprečavaju najboljeg igrača lige da osvaja navijače magičnim potezima svake noći.

(Telegraf.rs N.M.)

Video: Jokić u transu i zagrljaju Milutinova prišao pevaču i zapevao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA