Nakon čudne izjave Nikola Jović pokušao da se izvuče: "Nikada ne bih rekao tako nešto"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Nije zadovoljan ulogom u timu...

Jedan od najboljih košarkaša Srbije na minulom Mundobasketu, Nikola Jović, košarkaš Majami Hita, je nedavno dao izjavu, koja je delovala prilično čudno u prvi mah.

- Nije lako, stvarno nije lako. Čak mi je teže nego prošle godine. Mislim, nekako imam osećaj da mogu da igram i da zaslužujem. Oni misle da još nisam spreman i ja ih totalno razumem. Nema tu šta. Ne znam kuda ovo sve ide, a ja sve što pokušavam je da budem što više na terenu. Nekako, čak i kad igram, onda imam osećaj da me možda koriste na pogrešan način. Nadam se da će neke stvari da se promene, nastaviću da radim… Stvarno podržavam sve što rade za mene i biće bolje sigurno. Više na igru u odbrani. Sve u čemu sam dobar, oni kao da ne koriste, a ono u čemu sam lošiji, kao da to forsiraju. Zbog tih stvari se ne osećam najbolje na terenu. Šta znam, biće bolje. Znam da mogu da igram na više pozicija i na više načina, ali oni jednostavno kao da pokušavaju da me na neki način limitiraju. Stvarno se snalazim i pokušavam najbolje da izvučem iz ovoga, ali nije lako. Stvarno nije lako. Ja sam insistirao. Nema poente da posle nekog dobrog leta, da sedim celu sezonu. Čak mi se ta G liga sviđa, ali tamo igram na poziciji ’pet’. Nekako, kao da trenutno nema izlaza za mene. Još uvek ne vidim svetlo na kraju tunela, ali siguran sam da će ga biti - objasnio je Nikola Jović, za MaxBet radio.

Ipak, ova reakcija kasnije je došla do lošeg odgovora američke javnosti, zbog čega su navijači bili veoma nezadovoljni, zbog čega je pokušao da se izvuče novom izjavom.

- Nikada ne bih rekao tako nešto. Rekao sam nekoliko stvari iz tog intervjua, ali su oni to loše preneli. Rećiću i sada na engleskom, da budem jasan. Ovaj tim igra sjajno i bez mene, pa je u tom kontekstu rečeno da ne vidim svetlo na kraju tunela, jer nema svrhe mene ubacivati u tim kada igramo dobro. I ja to razumem potpuno. Druga stvar koju sam rekao, vezano za G ligu, rekao sam da bi bilo bolje za mene da igram tamo, jer bih napredovao. Znam da će oni prevesti kako žele, ali i vi ovde znate da ja nikada ne bih rekao nešto tako. Poštujem sve ljude ovde. Nikada ne bih nikoga omalovažio odavde. Ako bih ikada imao problem sa nekim, onda bih otišao i rekao mu to u lice, nikada ne bih to radio preko medija - ispričao je Jović.

(Telegraf.rs/S.P.)

Video: Jović ludovao pred novinarima posle plasmana u polufinale Mundobasketa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    27. novembar 2023 | 19:44

    "pokusao da se izvuce" kao da su nasi mediji toliko verodostojni da nikad ne bi izvukli iz konteksta neciju izjavu hahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA