Rebić i Zagorac zajedno doprineli sa 14 poena: Njihova Samara ipak poražena dvocifreno u Astani

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nisu uspeli srpski košarkaši da slave danas u VTB ligi

Košarkaši Samare poraženi su od ekipe Astane u okviru VTB lige na gostovanju u Kazahstanu dvocifrenom razlikom. Od samog starta je domaći tim dominirao na ovom meču i na kraju je upisao zasluženi trijumf, mada je gost pred ulazak u ovaj meč bio blagi favorit - 83:66.

Za Samaru nastupaju dva bivša srpska reprezentativca Nikola Rebić i Rade Zagorac. Bivši košarkaš Crvene zvezde meč je završio sa osam poena pored svog imena uz jedan skok i pet asistencija, pošto je šutirao 0/2 za dva i 2/6 za tri uz 2/2 sa linije penala.

Sa druge strane, nekadašnji kapiten Partizana je krenuo meč sa klupe i završio ga sa šest poena uz šest skokova i imao je 2/6 za dva, 0/3 za tri i 2/2 sa linije za slobodna bacanja.

Samara je tako prekinula niz od tri uzastopne pobede, dok je sa druge strane Astani ovo bio prvi trijumf nakon dva uzastopna neuspeha.

Oba tima su u sredini tabele, s tim da Samara ima utakmicu više na sedmom mestu sa skorom 7-6, dok je Astana na 6-6 na devetoj poziciji.

(Telegraf.rs / S. T.)

Video: Nikola Mirotić posle pobede Armanija nad Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA