FMP ponovo na domaćem terenu, Stefanović priželjkuje trijumf: "Želimo da ostavimo srce i damo sve za pobedu"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Susret je najavio i mladi Nikola Šaranović

Košarkaši FMP-a se danas vraćaju na domaći teren, pošto će se sastati sa ekipom Studentskog centra u okviru 9. kola regionalne ABA lige.

Panteri žele da isprave kiks i težak poraz od Borca u prethodnom kolu. Ulaz u dvoranu u Železniku biće besplatan.

O narednom rivalu, ali i o stanju u ekipi govorio je trener Nenad Stefanović. Otkrio je i na čemu se najviše radilo u prethodnim sedmicama.

- Na prvom mestu cilj nam je da se ne ponove neke stvari koje su se dogodile na utakmici u Čačku. Najviše smo radili na tim stvarima, momci su tokom čitave nedelje odlično trenirali i verujem da će pokazati reakciju na utakmici. Igramo protiv izvanredne ekipe koja je svoj kvalitet demonstrirala osvajanjem Superkupa ABA lige gde su i nas nadigrali. Mi sada razmišljamo o sebi, želimo da ostavimo srce na terenu i damo sve od sebe za pobedu - istakao je Stefanović.

Mladi prvotimac Nikola Šaranović je takođe govorio o narednoj utakmici i pozvao publiku da dođe u što većem broju.

- Nakon loše utakmice u Čačku želimo da prekinemo niz od dva poraza i pokažemo reakciju. Dobro smo trenirali i želimo da se vratimo na pobednički kolosek. SC Derbi je dobra, uigrana ekipa i samo kocentrisanom igrom, pre svega u odbrani, možemo sačuvati domaći teren. Pozivam publiku da dođe u što većem broju i da nam pomognu za sutrašnju utakmicu - istakao je Šaranović.

(Telegraf.rs)

Video: Subotić pretrčao ceo teren i košem u zadnjoj desetinki doneo pobedu FMP-u protiv Igokee!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA