Srbijo zapamti ovo ime! Dubai pokupio našeg "klinca", a on umalo postigao kvadripl-dabl protiv Borca

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Falkonsi nisu mogli protiv našeg predstavnika

Košarkaši Borca iz Čačka su napravili uspeh savladavši ekipu iz Dubaija, Falkon Akademiju, u okviru drugog kola u19 šampionata ABA lige.

Gosti iz Emirata su krenuli veoma agresivno i kvalitetno, vodili su sve do 23. minuta, međutim Borac je dobrim naletom od starta drugog poluvremena napravio preokret i prednost su zadržali do samog kraja.

U ekipi Borca najbolji je bio Pavle Nikolić sa 29 poena, 16 skokova i četiri asistencije. Dodao je dve ukradene lopte i jednu blokadu, za ukupni indeks 42. Dobar je bio i Konstantin Popović sa 21 poenom i šest skokova, kao i četiri "rampe. Uroš Ivković je dodao 14 poena.

U timu Falkonsa istakao se srpski košarkaš Aleksa Vlajić sa 20 poena i 12 skokova, kao i četiri blokade. Dobar je bio i Pontus Linder sa 17 poena i 7 skokova, a Srbin Marko Tofoski, koji je bio blizu kvadripl-dabl učinka sa 14 poena, devet skokova, osam asistencija i šest ukradenih lopti.

Ovaj učinak stavlja Borac na prvo mesto grupe sa jednom pobedom i jednim porazom, dok su Falkonsi poslednji sa dva poraza.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte koš Mudija za pobedu Igokee protiv Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    22. novembar 2023 | 19:32

    Kao za malo kvadripl dabl a dečko nije napravio ni dabl dabl učinak.? Biće da je agresivno reklamiranje ovog mladog igrača startovalo.? Videćemo u bliskoj budućnosti o čemu se radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA