Legendarni Hrvat odgovorio nekadašnjem saigraču: "Prestani da širiš laži, budi korektan i koristi činjenice"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Događaj je vezan za siuaciju dok je košarkaš nastupao za Memfis

Proslavljeni hrvatski košarkaš Gordan Giriček odgovorio je svom nekadašnjem saigraču Džejsonu Vilijamsu, te mu je čak zapretio i tužbom. Naime, američki košarkaš je ispričao anegdotu o Gordanu Giričeku, dok Hrvat tvrdi da je sve to laž i obična izmišljotina.

Vilijams je gostujući u jednoj emisiji, ispričao da su Hrvata nakon jednog treninga Ajk Ostin i Grent Long vezali i ubacili u kontejner za veš koji su prethodno napunili ledom i vodom, te ga na tom mestu držali zatvorenog naredna tri sata.

- Na kraju treninga bi nam postavili veliki kontejner za rublje, a mi bismo svoju odeću posle treninga ubacili unutra kako bi čovek koji brine o opremi mogao da je opere. Oni su svu tu odeću izbacili, a njemu su zavezali noge i ruke i golog ga ubacili u kontejner. Napunili su kontejner ledom i vodom, a zatim ga odgurali na centar terena u dvorani, stavili ga na logo Grizlija i tako ga ostavili neka tri sata - ispričao je tada Amerikanac.

Podsećanja radi, Giriček je relativno kasno otišao u NBA ligu. Nakon odličnih nastupa u Ciboni, a kasnije i u ekipi CSKA iz Moskve, on je čari najjače košarkaške lige sveta osetio tek u 25. godini.

Međutim, posle ove anegdote nije se dugo čekalo na njegov odgovor. On je istakao da je sve to obična izmišljotina, te je nekadašnjem saigraču čak zapretio i tužbom.

- Ne znam zašto si izvrnuo priču i stavio me u situaciju u kojoj se igraš s mojim karakterom kao s nekim ko bi tako nešto dopustio da mu se dogodi. Niko me nije strpao u kontejner i pre nego što ta tvoja priča eskalira prestani da širiš laži jer ću morati da preduzmem pravne akcije kako bi prestao da sramotiš moje ime. Budi korektan i koristi čiste činjenice pre nego što pričaš o nekome. Ne ljutim se mnogo na tebe ali što je previše, previše je. Inače, sjajno mi je bilo da igram sa tobom i srećno ti bilo - rekao je Giriček.

Hrvat je pored Memfisau NBA ligi nastupao za Jutu, Orlando, Filadelfiju i Finiks. U Evropi je branio boje Cibone, CSKA iz Moskve i Fenerbahčea, a blistavu karijeru završio je 2011. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalno zakucavanje Bogdanovića pa u sledećem napadu neverovatna trojka: Vrhuska partija Bogdana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA