Džimi Batler kao nikad nahvalio Nikolu Jovića: "On je moj ortak, volim ga do smrti, on će me naslediti"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Velike reči superstara Majamija

Aktuelni član Majami Hita i reprezetnativac Srbije, Nikola Jović osvojio je srebro sa Orlovima na Mundobasketu, pa se očekivalo, shodno velikim pohvalama trenera Erika Spolstre, se da će imati mnogo više vremena na terenu.

Nažalost, od početka sezone 2023/24. igrao je samo dva meča i čak prešao u G ligi da igra za tim Suiks Fols Skajfors. Dominirao je u svom prvom meču tamo, postigavši 26 poena pred očima Džimija Batlera. Iskusni američki krilni igrač i vođa trenutnog sastava Hita putovao je do Viskonsina samo da gleda Jovića i G liga tim Majamija u akciji. Nakon onoga što je video, Batler veruje da srpskom napadaču svetla budućnost čeka u timu iz Floride.

- Niko. Morao sam da odem da vidim svog momka. Veliki sam obožavalac Nikoa. Mislim da će pomoći ovoj organizaciji i nakon što ja završim ovde. To je moj drug. Volim ga do smrti - rekao je Džimi, a preneo Antonio Čijanga.

Majami je na početku sezone sa skorom 9-5, zauzima četvrto mesto na tabeli Istočne konferencije, dok Jović beleži prosečno 6.5 poena i 7.5 skokova na dva nastupa.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA