Savladao Partizan, pa ušao u "klinč" sa novinarom: "Pusti me da završim, provociraš!"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Žustra rasprava italijanskog trenera sa novinarom

Košarkaši Cedevita Olimpije su napravili senzaciju tako što su savladali Partizan i tako im naneli drugi vezani poraz.

Tim iz Ljubljane je bio predvođen Klemenom Prepeličem i Jakom Blažičem, koji su odigrali fantastične uloge u ovom meču.

Nakon utakmice trener slovečanke ekipe Simone Pjaniđani je ušao u žestoku raspravu sa novinarem, koji mu je postavio pitanje i spomenuo njegovu reputaciju.

- Šta mogu da uradim? Bez dva plejmejkera smo bili. Moja reputacija ne može da igra, već da vodi projekat. Pusti me za završim, provociraš… Kada smo gubili 20 poena, početkom treće četvrtine. Problem je što smo promašivali u napadu, ne možeš to da neutrališeš zonskom odbranom, već agresivnošću. Promašivali smo polaganja, zakucavanja… Promašili smo sedam slobodnih bacanja i onda su bili nervozni. Danas je atmosfera bila drugačija, koristili smo zonu jer je to bila drugačija utakmica. Partizan nije igrao zonu protiv Igokee, a gubio je 25 razlike. U Evrokupu smo, moraš to da znaš. Taj nemački tim ima isti skor, kao i Bajern. Do situacija je. Sa ovoliko utakmica možeš da izgubiš nekoliko utakmica zaredom. Stjuart je večeras pogodio, na drugim utakmicama možda neće. Radimo da bismo pogađali. Važno je šta oni rade - rekao je italijanski trener.

Nakon toga je istakao da će ovom timu trebati vremena da se uigra.

- Šta očekujete? Ovo je potpuno novi tim. Čitao sam intervju Nevena Spahije, koji je izgubio 30 razlike od Milana. Oni su bili okej sa tim, a imaju tri, četiri puta veći budžet od nas. I njima je falilo nekoliko igrača. To je sve normalno. Koliko timova gubi 30 poena, čak i u Evroligi? Fenerbahce gubi. Nikad nismo gubili 30. Okej, jesmo protiv Crvene zvezde. Ali to nije zato što nismo spremni. Sutra idemo u London, stižemo i pravac na trening. Onda sastanak pre utakmice. Osvojio sam sa Montepaskijem sedam titula - dodao je Pjaniđani.

Konkretna situacija se desila na 20:15 minutu klipa, pa pogledajte sami.

(Telegraf.rs)

Video: Avramoviću razbijen nos, bek crno-belih morao da ode do svlačionice: Peh za Partizan u Ljubljani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    21. novembar 2023 | 09:43

    Одличан посао си направио синоћ. Верујем и да Јака блиста од среће јер се подсетио неких времена кад их одучавао на радост већинске Србије...29 поена, мало ли је...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA