Fenomenalna partija Nikole Jovića na debiju u NBA razvojnoj ligi: Da li je to zaista pravo mesto za njega?

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Može li Srbin da "kupi" kartu nazad u Majami?

Od starta sezone Nikola Jović se nalazi u drugom planu Erika Spolstre u Majami Hitu usled problema sa povredom, zbog čega je i prebačen u NBA G ligu i tim Siu Fols Skajfors, gde je na ovosezonskom debiju bio najbolji pojedinac na čitavom meču!

U duelu sa rezervnim timom Milvoki Baksa Viskonsin Herdom upisan je poraz 123:121, a reprezentativac Srbije je za 33 minuta na parketu ubacio 26 poena uz šut iz igre 8 od 15 i 5 od 5 sa penala. Na to je dodao i po tri skoka i asistencije uz ukradenu i dve izgubljene lopte.

Partija kojojm je sigurno odmah skrenuo pažnju trenera Majamija, ali zaista je pitanje kada ćemo ga ponovo gledati u NBA ligi, iako je delovalo da bi posle Mundobasketa mogao da dobije ozbiljniju ulogu.

Posle četiri meča Siu Fols ima skor 2-2 u Centralnoj diviziji, koja je i jedna od najujednačenijih u G ligi, a koliko pojačanje je tim dobio u vidu Jovića verovatno će još bolje videti u narednim mečevima.

(Telegraf.rs)

Video: Jović: Ispraznili smo se fizički i emotivno, ali ponosan sam

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA