Zlatibor "kompletirao" triling srpskih klubova na čelu ABA 2 lige: Čajetinci dobili Pelister za kraj balona

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tim Strajina Nedovića je sada na skoru 4-1

Košarkaši Zlatibora završili su drugi "babl" na domaćem terenu u Sportsko-turističkom centru "Wai-Tai" sa dve pobede i jednim porazom, pošto su u 5. kolu ABA 2 lige slavili nad ekipom Pelistera iz Bitolja - 84:76.

Time su kompletirali "triling" srpskih klubova na čelu ABA 2 lige, pošto se pored Zlatibora na skoru 4-1 trenutno nalaze i novosadska Vojvodina, ali i subotički Spartak, kao i Široki Brijeg.

Nije bilo lako Čajetincima, zapravo su do pobede uspeli da dođu tek kroz poslednjih deset minuta košarke kada su blistali napadački i ubacili 30 poena. Prethodno su na ulasku u ovaj period imali minus od četiri poena na svojoj strani.

Na kraju je tim Strajina Nedovića ka pobedi povukao Dimitrije Nikolić sa 22 poena uz devet skokova, dok je odmah iza bio Jan Rebec sa dva poena manje i pet skokova uz sedam asistencija.

Dvocifreni su bili još Jure Špan sa 15 poena, odnosno Viktor Kovačević koji je dodao jedan manje. U protivničkom timu gledali smo bolju partiju Jureta Planinića sa 21 poenom.

Naredni balon igra se od 18. decembra u Šibeniku, a Zlatibor će tamo igrati sa Heliosom iz Domžala, kao i sa Sutjeskom.

(Telegraf.rs)

Video: "Ja sam jedini Srbini, koji je rekao, da će košarkaška reprezentacija u Parizu da se bori za zlato"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA