Barać najavio duel Mege i Krke: "Želimo da nastavimo sa dobrim igrama i da ponovo odbranimo domaći teren"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

O susretu je razgovarao i prvotimac, Oleksandr Kobzistij

Trener košarkaša Mege, Marko Barać izjavio je za sajt kluba pred utakmicu sa Krkom, da njegov tim sutra mora da pokaže ogromnu želju da pobedom.

Košarkaši Mege sutra od 12 časova dočekuju ekipu Krke u utakmici 8. kola ABA regionalne lige u Hali sportova "Ranko Žeravica". Ulaz na taj meč je besplatan.

- Očekuje nas teška utakmica, kao i svaka u ovom takmičenju. Krka je dobar i agresivan tim, protiv kojeg moramo da pokažemo ogromnu želju za pobedom od prvog minuta. Pre svega, želimo da nastavimo sa dobrim igrama i nadamo se da će nas to dovesti u poziciju da još jednom odbranimo domaći teren - istakao je Barać.

Mladi prvotimac Mege, Oleksandr Kobzistij tvrdi da je ekipa spremna za novi izazov.

- Dočekujemo ekipu Krke kod kuće posle dva vezana trijumfa. Oni se nalaze u seriji poraza, tako da moramo da budemo veoma oprezni jer će biti izuzetno motivisani da je prekinu pobedom. Ipak, trenirali smo dobro tokom nedelje i spremni ih dočekujemo - zaključio je Kobzistij.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: "Kako nama, tako i njima, nemamo vremena da se bavimo tim stvarima: Željko Obradović pred Bajern

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA