NBA zvezda mora da krije tetovažu na vratu, a evo i zašto

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Reč je o natpisu "LF", koji se nalazi ispod njegovog levog uha, a što znači "LaFrance", njegovo srednje ime

Iako su tetovaže gotovo sastavni deo imidža velikog broja NBA igrača, nisu baš sve dozvoljene u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

To će na svojoj koži osetiti i košarkaš Šarlot Hornetsa, Lamelo Bol. Naime, Bol će morati da krije svoju tetovažu na vratu, makar dok je na terenu, jer ona krši pravilnik NBA lige.

Reč je o natpisu "LF", koji se nalazi ispod njegovog levog uha, a što znači "LaFrance", njegovo srednje ime. Ipak, ova tetovaža ne predstavlja problem zato, već jer od nedavno to ime nosi i Bolov brend odeće, a prema pravilniku NBA lige, zabranjeno je da na telima igrača budu logotipi koji mogu biti komercijalne prirode, odnosno, zabranjeno im je da reklamiraju brendove.

Ono što je posebnoo zanimljivo, jeste da se ovakve situacije ne dešavaju prvi put nekom od članova porodice Bol. Lamelov stariji brat, Lonzi, imao je 2018. godine istetovirano "Big Baller Brand", logotip kompanije sportske opreme koju je otvorio njihov otac, te je takođe morao da je krije.

(Telegraf.rs)

Video: Reakcija Bogdana Bogdanovića na pitanje o povratku u Partizan se neće svideti Grobarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carpe Diem

    18. novembar 2023 | 11:16

    Тетоваже ;! Главна карактеристика комплексаша!!!!Кратко и јасно!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA