Sin Peđe Stojakovića zablistao u prvom startu na koledžu!

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Iskazao je deo svog potencijala čim je dobio šansu

Sin proslavljenog košarkaša Predraga Stojakovića Andrej zablistao je u prvom startu za svoj kolrdž Stenford i bio jedan od najboljih pojedinaca u timu.

Santa Klara je slavila 89:77, međutim Andrej je za 29 minuta parketu iskazao svoj potencijal ubacivši 18 poena (7/14 FG) uz skok i dve asistencije.

Iako je u ekipi imao efikasnijeg saigrača (Maksim Rejno, 26 poena) od Stojakovića u narednom periodu treba očekivati da igra još više i češće dobija šansu od početka.

Stenford trenutno ima skor 2-1 u svojoj konferenciji, a Andrej prosek od 11.7 poena na tri meča.

Podsetimo, on je došao u žižu javnosti nedavno kada je upitan da li će nastupati za Srbiju ili Grčku, ali on je ostavio mogućnost nastupa za Orlove.

- Ne, nikako, nisam ništa odlučio! Uopšte nisam razmišljao o tome. Ne razmišljam za koju ćureprezentaciju igrati. Sada mi je najveći prioritet Stenford i kako ćemo se snaći ove godine. Kad dođe vreme da me reprezentacija bude pozvala, onda ću početi da razgovaram sa njima - rekao je tada Stojaković.

Podsetimo njegova majka je Grkinja Aleka Kamila i on zbog toga ima jednake mogućnosti i pravo da odluči za koga će igrati.


(Telegraf.rs)

Video: Da li će sin Peđe Stojakovića igrati za Srbiju? Tarlać konkretno odgovorio na pitanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    15. novembar 2023 | 15:03

    Kamila to odlucuje 100% ce igrati za Grcku mali isao u katolicku skolu on veze sa Srbijom nema ni ti se oseca kao Srbin.

  • Pp

    15. novembar 2023 | 16:23

    Koga je briga za tog Grka...bilo bi samo pošteno da promeni prezime i uzme neko grčko prezime.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA